• 0729 229 599

Branding & rebranding

cercetare & analiza Strategie si pozitionare Arhitectura de brand Creare nume brand si identitate verbala Manual de brand Comunicare de brand Identitate vizuala Design si branding ambiental Brand engagement Interactive & media design Web design Package Design Implementare design site Social Media Buzz Copywrite Comunicare online SEO & PPC

Impreuna vom contura unicitatea companiei dumneavoastra. Pornind de la o cercetare de piata in corelatie cu misiunea si viziunea companiei vom elabora cea mai buna strategie in vederea indeplinirii obiectivelor propuse.

Branding online

cercetare & analiza Strategie si pozitionare Arhitectura de brand Creare nume brand si identitate verbala Manual de brand Comunicare de brand Identitate vizuala Design si branding ambiental Brand engagement Interactive & media design Web design Package Design Implementare design site Social Media Buzz Copywrite Comunicare online SEO & PPC Si multe lucruri ce raman nedescoperite

Vom creea campanii de promovare in mediul online pentru a deschide dialogul cu consumatorii care vor putea da un feedback în timp real, oferind posibilitatea de a lua poziție față de acțiunile unui brand, pastrand o relaționare continua cu ei.

Social buzz

Cream branduri cool si le lansam in piata. Platforme: -Facebook -Instagram -Twitter -Tumblr -Pinterest

Cream branduri cool si le lansam in piata.

Platforme: 

-Facebook

-Instagram

-Twitter

-Tumblr

-Pinterest

-Site-uri specifice in domeniu

Branding de produs

Detinem studio profesional construit special pentru fotografierea produselor dumneavoastra in conformitate cu cerintele tehnice ale marilor platforme de comercializare. Platforme: -EMAG -Amazon -Ebay -Alibaba & Aliexpress -Shopify

Detinem studio profesional construit special pentru fotografierea produselor dumneavoastra in conformitate cu cerintele tehnice ale marilor platforme de comercializare. 

Platforme:

-EMAG

-Amazon

-Ebay

-Alibaba & Aliexpress

-Shopify

Strategia de Branding

Vom imbinam expertiza globala si nationala cu practica locala pentru intelegerea culturii romanesti si propulsarea ei pe pietele internationale.

Serviciile pe care le oferim sunt destinate in special Start-uprilor ambitioase, ne-am propus sa coroboram toate serviciile necesare pentru o expunere profesionala in mediul fizic si in special cel online.

Suntem un colectiv ce adora sa lucreze in echipa pentru realizarea rezultatului dorit. Lucram, impreuna cu dumneavoastra, ca o echipa pentru a ajunge la perfectionarea brand-ului dorit.

Credem cu tarie ca un brand bine structurat este cea mai puternica carte de vizita pe care o firma o poate avea, din acest considerent va garantam profesionalism si un rezultat de calitate pentru ca firma dumneavoastra sa fie usor identificata si apreciata.

Colaboram cu  antreprenorii care isi respecta brandurile si in permanenta investesc in viitorul companiei lor. Incurajam gandirea in perspectiva asupra strategiilor pe termen scurt, mediu si lung in functie de obiectivele dumneavoastra.

Un proces de descoperire a unicității unui business. Odată lansat, se instituționalizează credințele și ideea brandului și se asigură integrarea acestora în cele mai profunde aspecte de business. Procesul ajută la propagarea unicității brandului în totaitatea business-ului, asigurând un impact decisiv în viața companiei.

Etapele pe care le vom parcurge pentru a realiza un brand de succes:

 1. Cercetare & analiza
 2. Strategie si pozitionare
 3. Arhitectura de brand
 4. Creare nume brand si identitate verbala
 5. Manual de brand
 6. Comunicare de brand
 7. Identitate vizuala
 8. Design si branding ambiental
 9. Brand engagement
 10. Interactive & media design
 11. Web design
 12. Package Design
 13. Implementare design site
 14. Social Media Buzz
 15. Copywrite
 16. Comunicare online
 17. SEO & PPC
 18. Si multe lucruri ce raman nedescoperite…
Top
X